Gerecht | Prijs |
---|---|
Kinderspaghetti | 9,00 euro |
1 Frikandel + appelmoes + friet | 9,00 euro |
Fishsticks + appelmoes + friet | 9,50 euro |
Balletjes in tomatensaus + appelmoes + friet | 9,50 euro |
Stoofvlees + appelmoes + friet | 11,00 euro |
Vol au vent + appelmoes + friet | 10,50 euro |
Spareribs | 13,00 euro |
Gerecht | Prijs |
---|---|
Verse Soep met Brood | 6,00 euro |
2 Kaaskroketten met Brood | 19,00 euro |
Kaas-Garnaalkroketten met Brood | 21,00 euro |
2 Garnaalkroketten met Brood | 22,50 euro |
Scampi’s op wijze van de Chef met Brood | 19,50 euro |
Scampi's "Diabolique met Brood | 19,50 euro |
Meloen met rauwe Ham met Brood | 19,00 euro |
Tomaat met garnalen (1 st.) met Brood | 23,50 euro |
Slaatje van Gerookte Zalm met Brood | 23,00 euro |
Gerecht | Prijs |
---|---|
Gegratineerd Vispannetje | 33,50 euro |
Kabeljauwfilet in de Roomsaus | 36,00 euro |
Gebakken Scampi's | 31,00 euro |
Scampi's "Diabolique" (12 stuks) | 31,00 euro |
Scampi's op wijze van de Chef (12 stuks) | 31,00 euro |
Tomaat Garnaal (2 stuks) | 39,50 euro |
Gebakken Paling | 41,50 euro |
Paling op wijze van de Chef | 41,50 euro |
Paling in de Roomsaus | 41,50 euro |
Paling op provençiaalse Wijze | 41,50 euro |
Paling in 't Groen | 41,50 euro |
Geserveerd met Koude groentjes, Frietjes, Kroketjes of Aardappelpuree.
Gerecht | Prijs |
---|---|
Balletjes in Tomatensaus met Friet | 21,00 euro |
RundsStoofvlees met Friet | 22,50 euro |
Vol au Vent met Friet | 22,00 euro |
Spare Ribs Natuur | 27,50 euro |
Spare Ribs met Lookboter of Honing | 28,50 euro |
Steak "Chateau Briand" Natuur(300gr.) | 30,00 euro |
Varkenshaasje Natuur | 29,00 euro |
Entre – Côte Natuur(400gr.) | 35,50 euro |
Filet Pure(300gr.) | 36,50 euro |
Irish Ribeye (350 gr.) | 35,00 euro |
Gerecht | Prijs |
---|---|
Archiducsaus | 3,00 euro |
Bearnaisesaus | 3,00 euro |
Pepersaus | 3,00 euro |
Mosterdsaus | 3,00 euro |
Provençaalse Saus | 3,00 euro |
Gerecht | Prijs |
---|---|
Chocomousse | 7,00 euro |
Rijstpap | 7,00 euro |
Sorbet | 8,00 euro |
Gebak van de dag | 7,50 euro |
Crème Brulé | 8,00 euro |
Warme Appeltaart | 8,5 euro |
Warme Appeltaart + slagroom | 9,50 euro |
Warme Appeltaart + ijs + slagroom | 10,50 euro |
Sorbetbord met vers fruit | 11,00 euro |
Dessertbord | 13,00 euro |
Gerecht | Prijs |
---|---|
Kinderijsje | 5,00 euro |
Coupe Vanille | 8,50 euro |
Coupe Dame Noire | 10,00 euro |
Coupe Dame Blanche | 10,00 euro |
Coupe Bresiliëne | 10,00 euro |
Coupe Advocaat | 10,50 euro |
Coupe Banana Split | 11,00 euro |
Coupe vers fruit | 12,00 euro |
Coupe Aardbeien (seizoen) | 12,50 euro |
supllement slagroom + 1 euro
Trio van Kaas-, Garnaal- en Breydelhamkroketten
Met een Slaatje en Brood
31,50 Euro
**
Slaatje van Kip
(Kippefilet, Ananas, Spek, Appeltjes)
30,00 Euro
**
Slaatje van Gebakken Scampi’s
33,00 Euro
**
Scampi’s op wijze van de Chef met Tagliatelli
33,00 Euro
**
Voorgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Scampi's Chef (6st) | 12,00 euro |
Scampi diabolique (6st) | 12,00 euro |
Meloen met Ham | 13,50 euro |
Slaatje gerookte zalm | 13,50 euro |
2 huisbereide kaaskroketten | 12,00 euro |
2 huisbereide garnaalkroketten | 14,50 euro |
Duo van huisbereide kaas- en garnaalkroketten | 13,50 euro |
Soep
Gerecht | Prijs |
---|---|
1 liter tomatensoep met balletjes | 7,00 euro |
1 liter groentensoep | ,6,00 euro |
Suggesties
Gerecht | Prijs |
---|---|
Slaatje met kip en spek, ananas en appeltjes | 21,00 euro |
Slaatje met gebakken scampi's | 22,00 euro |
Slaatje met gerookte zalm | 26,00 euro |
Trio van huisbereide kroketten | 22,00 euro |
Hoofdgerechten Vlees
Gerecht | Prijs |
---|---|
Huisbereide balletjes in tomatensaus | 14,50 euro |
Huisbereide Vol au Vent | 15,50 euro |
Huisbereide Stoofvlees op basis van Augustijn | 16,50 euro |
Filet van hoevekip met saus naar keuze | 19,00 euro |
Varkenshaasje met saus naar keuze | 20,00 euro |
Spareribs | 21,00 euro |
Hoofdgerechten Vis
Gerecht | Prijs |
---|---|
Vispannetje v/d chef | 22,00 euro |
Scampi's van de Chef (12st) | 22,00 euro |
Scampi's Diabolique (12st) | 22,00 euro |
Kabeljauw in de roomsaus | 25,00 euro |
Paling van de chef | 31,00 euro |
Paling gebakken | 31,00 euro |
Paling in de room | 31,00 euro |
Paling in 't groen | 31,00 euro |
Paling provencaal | 31,00 euro |
Kindergerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Balletjes in tomatensaus | 7,00 euro |
Vol au vent | 7,50 euro |
Stoofvlees | 8,00 euro |
Desserts
Gerecht | Prijs | |
---|---|---|
Tobleronetaart | 4,50 euro | |
Bresilienetaart | 4,50 euro | |
Chocoladetaart | 4,50 euro | |
Chocomousse | 5,50 euro | |
Rijstpap | 5,00 euro | |
Dessertbord | 9,00 euro |
Iedere donderdag en maandag van 17u00 tot 21u00
Spareribs met rauwkost en frietjes voor slechts 22 euro
Wapenstilstandontbijt Maandag 11 November 2024
wij serveren:
1 glas Cava of Fruitsap
Koffiekoeken - Sandwichen - Boerenbrood - Broodjes
Gerookte Zalm - Krabsla -Vleessla - Préparé
2 Soorten Kazen - Gekookte Ham - Rauwe Ham -Salami
Gebakken Roerei - Gebakken Roerei met Spek - Gebakken Spek
Fruitsla - Yoghurt
Koffie - Thee - Warme en Koude Chocomelk
prijs per persoon: 28 euro
prijs kinderen tot 12 jaar: 15 euro
Kerstdagmenu
Woensdag 25 December 2024 vanaf 11u30
Wachtbordje
Tomatenroomsoep met balletjes
Scampi "Diabolique" of Koninginnehapje
Kalkoenfilet "Archiduc" of Tongrolletjes op Wijze van de Chef
Verse Warme Groentenvariatie
Kroketjes
Kerstgebak en Koffie
Prijs per persoon: 50 euro
met Aperitief (1 glas Cava of mocktail), Wijnen en Waters: 70 euro
Er kan ook aan de kaart gegeten worden
reserveren kan via 0494 71 87 66 of via email: Mario.Boussaer@telenet.be
Afhaaldienst Keuzemenu tijdens de Eindejaarsperiode:
de gerechten kunnen afgehaald worden op Kerstavond en Oudejaarsavond tussen 12u en 16u en op Kerstdag en nieuwjaarsdag tussen 10u30 en 15u00
we hebben een keuze menu:
1/2 liter Tomatensoep
voorgerecht keuze:
Scampi's "Diabolique" of Scampi's op Wijze van de Chef of Meloen met rauwe Ham
Hoofdgerecht keuze:
Kabeljauwhaasje in de Roomsaus of Varkenshaasje met Saus of Kalkoenfilet met Saus (keuze sausen Archiduc, Pepersaus, Mosterdsaus of Provenciaalse Saus
Warme Groentjes of Rauwkostsalade
Frietjes, Kroketjes, Puree of Gratin
Feestdessert
Prijs per persoon: 40 euro
Keuze aan de kaart:
Soepen:
1 liter Groentensoep 6 euro - 1 liter Tomatensoep met balletjes 7,5 euro - 1 liter Ajuinsoep 6,5 euro
Voorgerechten:
Scampi's op wijze van de Chef (6st) 13 euro - Scampi's "Diabolique" (6st) 13 euro - Slaatje Gerookte Zalm 14 euro - Meloen met Rauwe Ham 13 euro - 2 Huisbereide Kaaskroketten 12,5 euro - 2 Huisbereide Garnaalkroketten Garnaalkroketten 15,5 euro - Duo van Kaas- en Garnaalkroketten 13,5 euro
Hoofdgerechten:
Varkenshaasje met Saus 22 euro - Kabeljauwhaasje in de Roomsaus 25 euro - Stoofpotje van Wild 28 euro - Trio van Huisbereide Kroketten (Kaas, Garnaal- e, Breydelhamkroketten) 22,5 euro - Trio van Huisbereide Kaaskroketten 20 euro - Trio van Huisbereide Garnaalkroketten 24 euro - Slaatje van Gerookte Zalm 27 euro - Scampi's van de Chef (12st) 26 euro - Scampi's "Diabolique" (12st) - Scampi's Tagliatelle 26 euro - Vispannetje 26 euro - Paling op wijze van de Chef - Gebakken - in de Room - in 't Groen - Provencaal 32 euro
De Hoofdgerechten worden steeds voorzien van rauwe of warme groentjes - Frietjes, Kroketjes, Puree of Gratin
indien aardappelbereiding gewenst bij voorgerecht rekenen wij een supplement van 3 euro aan
Voor de Kleintjes:
Stoofvlees 9 euro - Vol au Vent - Balletjes in Tomatensaus 8 euro
Desserts:
Chocomousse 7 euro - Rijstpap 7 euro - Feestdessert 8 euro - Dessertbord 10 euro
Nieuwjaarsmenu Woensdag 1 januari 2025 vanaf 11u30
Wachtbordje
Tomatenroomsoep met balletjes
Cavallion met Rauwe Ham of Slaatje van Gerookte Zalm
Kabeljauwhaasje in de Roomsaus of Varkenshaasje "Archiduc"
Verse Warme Groentenvariatie
Kroketten
Nieuwjaarsgebak of Koffie
Prijs per persoon: 52 euro per persoon
Met Aperitief (1glas Cava of Mocktail), Wijnen en Waters: 72 euro
er kan ook aan de kaart gegeten worden
Reserveren kan via 0494 71 87 66 of via Email: Mario.Boussaer@telenet.be
MENU 1:
Dagsoep
Rundsstoofvlees op Basis van Augustijnbier
Rauwkost
Frietjes
Chocomousse
Prijs per persoon 28 euro
MENU 2
Meloen met Rauwe Italiaanse Ham
Chateau Briand met Saus naar keuze
Rauwkost
Frietjes
Dame Blanche
Prijs per persoon: 40 euro
MENU 3:
Slaatje Gerookte Zalm
Dagsoep
Tongrolletjes op Wijze van de Chef
Rauwkost
Frietjes
Gebak van de Dag
Prijs per persoon: 47 euro